24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bătaie cu bâte, pumni şi picioare la un bar din Toflea
Bătaie cu bâte, pumni şi picioare la un bar din Toflea

La data de 13 octombrie 2023, în jurul orei 20:25, Secţia 6 Poliţie Rurală Tecuci a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în satul Toflea, din judeţul Galaţi, ar fi avut loc un scandal şi cel puţin o persoană ar fi fost agresată fizic.
Din verificările preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, la data mai sus menţionată, în jurul orei 19:30, în faţa unui bar din satul Toflea, unde se aflau mai multe persoane, doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 26 de ani, ar fi provocat scandal în urma unui conflict spontan. În timpul acestui conflict, bărbatul, de 26 de ani, l-ar fi lovit în zona feţei pe un alt bărbat, de 25 de ani, după care ar fi fugit de la faţa locului.
Din grupul în care se afla cel agresat ar fi intervenit mai multe persoane, iar unele dintre acestea l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele pe tânărul, de 21 de ani, cauzându-i mai multe leziuni. Până în prezent, au fost identificaţi doi dintre agresori acestuia din urmă, fiind vorba de doi bărbaţi, cu vârstele de 23 şi 26 de ani.
Tânărul de 21 de ani a fost preluat de un echipaj medical S.M.U.R.D. şi transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.
Tot la spital a ajuns şi bărbatul, de 25 de ani, care a fost transportat cu un autoturism de o cunoştinţă a acestuia.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest incident şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc, precum şi pentru o încadrare corectă a faptelor.
De asemenea, 4 persoane implicate au fost sancţionate contravenţional cu amendă pentru provocare şi participare la scandal, în baza prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, informează IPJ Galaţi.


Articole înrudite