01 OCTOMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bob suspendat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele
Bob suspendat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele

Consiliul Judeţean va construi, în premieră pentru această zonă a ţării, un bob suspendat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele. Astfel, vor fi montate două instalaţii tip alpine coaster (bob vară/iarnă)!

Vom oferi o nouă experienţă de neuitat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele. Astfel, pe lângă traseele de aventură şi tiroliene, vom amenaja şi celebrul bob suspendat, o atracţie spectaculoasă în materie de adrenalină, distracţie şi relaxare în aer liber. Ne dorim să avem cea mai lungă pistă de bob suspendat din ţară, însă lungimea exactă va fi stabilită după realizarea studiului de fezabilitate. Vor fi montate instalaţii tip alpine coaster, una dintre ele fiind unică în ţară, coborârea fiind realizată doar cu ajutorul gravitaţiei, în timp ce cealaltă va pune accent pe adrenalină, cu numeroase curbe, trasee printre copaci şi prin tuneluri amenajate sub cota terenului. Suntem bucuroşi să aducem şi la Galaţi această inovaţie din industria parcurilor de aventură şi sunt sigur că bobul suspendat din Parcul de Aventură va fi una dintre cele mai apreciate atracţii din regiune”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

! De asemenea, în cadrul acestei investiţii, vor fi amenajate şi piste de biciclete, cu diferite grade de dificultate, pe o lungime de cel puţin 5 kilometri. Procedurile de achiziţie publică pentru realizarea studiului de fezabilitate au fost demarate deja, menţionează instituţia.

Articole similare: FOTO&VIDEO: A fost inaugurat Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele

Articole înrudite