Câte apartamente ANL sunt libere în Galaţi şi când vor fi repartizate Recomandat

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În prezent sunt disponibile un număr de 21 de apartamente construite din fondurile Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) situate în cartierele Dimitrie Cantemir, Micro 17, şi zona Gării CFR. Pentru repartizarea şi închirierea acestor locuinţe rămase libere, Primăria municipiului Galaţi va organiza o sesiune de depunere a dosarelor în perioada 15 noiembrie 2019 - 31 decembrie 2019.

Din cele 21 de locuinţe, 12 apartamente cu o cameră şi un apartament cu 2 camere sunt situate în cartierul Dimitrie Cantemir, 5 apartamente cu o cameră sunt situate în cartierul Micro 17, şi 3 apartamente cu o cameră sunt în zona Gării CFR. Aprobarea organizării sesiunii de depunere a dosarelor în vederea repartizării cade în sarcina Consiliului Local Galaţi, aleşii locali urmând să voteze acest proiect de hotărâre de consiliu în şedinţa ordinară ce se va desfăşura la sfârşitul lunii octombrie 2019. Titularii cererilor de repartizare trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de HCL 582/25.10.2018. Solicitanţii care au avut dosare depuse în anii anteriori şi nu au primit repartiţie, au posibilitatea depunerii unui nou dosar în sesiunea 2019. Dosarele depuse în anii anteriori nu se vor lua în considerare. Cererile însoţite de documentele justificative se vor depune la Registratura Generală a municipiului Galaţi.

La finalul sesiunii de depunere, dosarele vor fi analizate de o comisie de analiză special constituită cu acest scop, iar eventualele contestaţii se vor depune în termen de 7 zile de la afişarea listei preliminare. După soluţionarea contestaţiilor, lista de repartizare a locuinţelor va fi supusă din nou aprobării Consiliului Local Galaţi. Repartizarea efectivă a locuinţelor se va face către persoanele înscrise în listă rămasă definitivă, în limita fondului locativ disponibil.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu