23 FEBRUARIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Concurenţă mare pentru construirea sediului noii Primării
Concurenţă mare pentru construirea sediului noii Primării

După mai bine de 6 luni de la aprobarea în Consiliul Local a construirii noului sediu al Primăriei, la Sala Aplaudacilor de lângă Prefectura Galaţi, lucrarea a fost scoasă la licitaţie recent iar pe data de 1 septembrie vor fi deschise plicurile cuprinzând ofertele depuse de firmele catre doresc să realizeze investiţia. Informaţia legată de deschiderea pe data de 1 iulie a plicurilor ne-a fost furnizată de purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, care ne-a mai precizat că la licitaţie s-au depus şase oferte. Aşteptăm să vedem dacă în urma deschiderii ofertelor se va desemna şi firma care va construi noul sediu al Primăriei sau dacă acest lucru va fi întârziat de depunerea unor contestaţii.
Reamintim că Primăria Galaţi nu are un sediu propriu, municipalitatea plătind lunar o sumă substanţială drept chirie reprezentanţilor proprietarului clădirii situate pe strada Domnească, care au căştigat clădirea în urma unui proces deulat ani de zile în instanţă.
Clădirea care ar urma să fie construită va avea o sală multimedia de 150 de locuri şi o parcare de 90 de locuri iar lucrările ar urma să fie derulate pe o perioadă de 18 luni de la atribuirea contractului. Reamintim că în luna octombrie a anului trecut Consiliul Local a aprobat proiectul privind documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii la obiectivul „Modernizare imobil strada Domnească nr. 54”.


Articole înrudite