18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: DEER şi-a desemnat câştigătorii competiţiei “Trofeul Electricianului 2024”. Galaţiul a luat 3 premii!
FOTO: DEER şi-a desemnat câştigătorii competiţiei “Trofeul Electricianului 2024”. Galaţiul a luat 3 premii!

Distribuţie Energie Electrică Romania – DEER, companie membră a Grupului Electrica, şi-a desemnat, dintre cei mai buni specialişti, câştigătorii pe companie ai concursului profesional ”Trofeul Electricianului”. Aceştia vor participa, în perioada 7-12 iulie, la Cluj - Napoca, la faza pe ţară a competiţiei.
Etapa finală Pe companie a Trofeului s-a desfăşurat în perioada 28-30 mai, la Oradea. În cadrul unei festivităţi de excepţie, cei mai buni electricieni şi dispeceri ai DEER au primit premiile de la membrii Consiliilor de Administraţie ai Grupului Electrica şi ai DEER, precum şi de la conducerea executivă a celor două companii.
„Sunt onorată şi mândră să îi felicit pe cei 27 de câştigători ai etapei pe companie, seniori şi tineri electricieni, care au dovedit că sunt cei mai buni profesionişti şi care vor reprezenta compania noastră în competiţia naţională. Noi, la DEER, suntem cu toţii o echipă şi, pentru mine, toţi suntem câştigători. Mă înclin în faţa dumneavoastră”, a declarat Mihaela Rodica Suciu, Director General DEER.
Marele premiu – Trofeul Electricianului DEER 2024 a fost câştigat de Sucursala Baia Mare.
Însă şi Galaţiul a avut câştigători. Astfel, Locul 1 la categoria ”Electrician montare şi reparaţii echipament primar din staţii electrice de transformare de 110 kV/MT” a revenit lui PRICOPE ROMICĂ LIVIU, SILION VIOREL s-a clasat pe primul loc la categoria ”Electrician defectoscopie LES de MT şi JT”, iar locul III la categoria ”Dispecer Energetic de Distribuţie” a fost ocupat de GAVRIL FLORIN.
Trofeul Electricianului a ajuns, anul acesta, la cea de-a 42-a ediţie. Este un concurs profesional, cu traditie, iniţiat de compania Electrica în anul 1977 şi reluat în 1995. Este cel  mai longeviv şi de anvergură concurs profesional din România. FOTO, mai jos!


Articole înrudite