21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel, înaintea meciului de la Craiova: Suntem pregătiți de orice provocare!
Dorinel, înaintea meciului de la Craiova: Suntem pregătiți de orice provocare!

Tur de forţă pentru Oţelul, care va juca trei meciuri în următoarele opt zile. Primul se va disputa duminică, 31 martie, de la ora 14.00, în deplasare cu FC U Craiova şi contează pentru play-out-ul Superligii!

Ne aşteptă o serie foarte grea cu trei jocuri într-o săptămână, pentru că jucăm ştiţi foarte bine duminică, joi şi luni. O triplă foarte grea, dar ca-n totdeauna nu-mi fac planuri pentru cele trei jocuri, ci mă gândesc strict la jocul de duminică contra Craiovei. Un joc forte greu, un joc în care punctele sunt foarte importante. Venim după o pauză de două săptămâni cauzată de jocurile echipelor naţionale. Eu consider că ne-am pregătit foarte bine deşi nu am avut un meci amical, am făcut antrenamente intense, jucătorii au răspuns foarte bine la tot ce le-am cerut. Mergem încrezători, cum am spus, concentrându-ne pe primul joc care este foarte important. Nu fac o comparaţie între primul joc şi cel de al doilea, mă refer la jocurile de la Craiova, pentru că sunt jocuri total diferite, punctele sunt foarte importante calificarea este foarte importantă în Cupa României. Noi tratăm ambele jocuri la capacitate maximă. Este al treilea joc din acest sezon cu FCU Craiova, un meci cu o miză foarte mare, în play-out, fiecare punct este important. Ştiu că avem în faţă o echipă cu jucători valoroşi, o echipă euforică de a-şi obţine punctele de pe teren propriu, dar cum am spus suntem pregătiţi de orice provocare, de orice lucru ce ni se va ivi. Mai ales jocul propriu zis care trebuie să fie tratat de băieţii noştri foarte serios, foarte implicaţi, aşa cum am fost până acum”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

! Oţelul ocupă locul 11 în clasament cu 20 de puncte. Roş-alb-albaştrii vor juca din nou în capitala Olteniei, joi, 4 aprilie, cu CSU Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României Betano, iar luni, 8 aprilie, pe teren propriu, de la ora 20.30, cu Dinamo în Superligă.

UPDATE: Oţelul cucereşte trei puncte în Cetatea Băniei


Articole înrudite