Explozie într-un bloc de garsoniere din Galaţi (VIDEO) Recomandat

Vineri, 07 Februarie 2020 21:22
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O bubuitură extrem de puternică i-a speriat pe locatarii unui bloc de garsoniere din Galați, din cartierul Micro 39 C. Zgomotul extrem de puternic a fost provocat de o explozie la o butelie de campanie, la care proprietarul avea o improvizație, sau de la o acumulare cu gaze tot de la butelii, bărbatul avea două, de campanie.

Toți locatarii au fost evacuați, mulți dintre ei ieșind din case doar cu hainele cu care erau îmbrăcați. În total, 100 de oameni au fost scoși în frig din cauza fumului gros produs de incendiul care a urmat exploziei. Mulți dintre ei în vârstă au înghețat, afară fiind extrem de frig. În urma exploziei, proprietarul imobilului, un bărbat de 36 de ani, s-a ales cu arsuri, fiind transportat de urgență la spital. Alte patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele ambulanței.

Nici un locatar nu va petrece noaptea în bloc deoarece era apă după stingerea incendiului, s-a spart și o țeavă și nu se putea da nici drumul la electricitate, așa că oamenii vor sta la rude, excepție 4-5 persoane care sunt cazate la un adăpost al Primăriei, aceasta a fost decizia luată în Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Se va verifică și dacă structura de rezistență a blocului a fost sau nu afectată și primarul municipiului Galaţi, Ionuț Pucheanu, împreună cu prefectul judeţului, Gabriel Avrămescu, au fost la faţa locului pentru a evalua situaţia.

VEZI VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu