25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UPDATE | Galați: A intrat cu mașina în tramvai și a plecat pe trotuar (VIDEO)
UPDATE | Galați: A intrat cu mașina în tramvai și a plecat pe trotuar (VIDEO)

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au fost sesizați în această după-amiază, sâmbătă, 17 februarie 2024, în jurul orei 13.30, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Oțelarilor din municipiul Galați.

"Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că un autoturism, condus de o persoană ce urmează a fi identificată, ar fi acroșat un tramvai care se deplasa pe artera rutieră menționată, rezultând pagube materiale. Imediat după impactul dintre cele două mijloace de transport, autoturismul și-ar fi continuat deplasarea pe trotuarul de pe aceeași direcție de deplasare a străzii", transmite IPJ Galați.

❗️Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării conducătorului autoturismului, stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun.

UPDATE: La aproximativ trei ore de la producerea evenimentului, vatmanul tramvaiului și conducătorul autoturismului s-au prezentat la sediul Biroului Rutier Galați, ocazie cu care le-au adus la cunoștința polițiștilor că au luat decizia soluționării accidentului prin completarea formularului de constatare amiabilă.

"Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Galați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", transmite IPJ Galați.

VIDEO, mai jos 👇
Sursa video: TikTok - Hello Galați

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite