Galaţi: Percheziţii la traficanţi de minori Recomandat

Joi, 04 Martie 2021 13:04
Publicat în Știrea zilei

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus miercuri, 03 martie 2021, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la trafic de persoane şi trafic de minori. Totodată, au fost puse în executare 12 mandate de aducere.

Procurorii au reţinut faptul că, începând cu anul 2019, inculpatul a recrutat prin inducere în eroare tinere minore şi majore, pe care ulterior, prin constrângere fizică şi psihică, le-a cazat, transportat şi obligat la practicarea prostituţiei în diferite locaţii de pe teritoriul României, dar şi al altor state europene.

La data de 03.03.2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop şi o cantitate de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive - vezi galeria de imagini ↓.

În cursul zilei de astăzi, joi, 04 martie 2021, inculpatul, un gălățean de 29 de ani, va fi prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Galaţi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu