27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Revelion în stradă 2022 - 2023 - "Lights all night"
Galaţi: Revelion în stradă 2022 - 2023 - "Lights all night"

Primăria municipiului Galaţi intenţionează să organizeze, în noaptea dintre ani, o mare petrecere în stradă. Se doreşte ca gălăţenii să aibă parte de un spectacol de amploare cu un set DJ live de notorietate.

În acest sens, municipalitatea a lansat o achiziţie publică a serviciilor de organizare a evenimentului „Revelion în stradă 2022 - 2023 - Galaţi - Lights all night”.

Organizatorul va trebui să asigure un spectacol de amploare pentru gălăţenii care doresc să petreacă în stradă în noaptea de Revelion.

Se solicită firmei organizatoare amplasarea unei scene mari, chiar în centru Galaţiului, adică la intersecţia străzii Domnească cu strada Brăilei care să fie dotată cu 4 tunuri de fum şi de confetti, iar muzica şi antrenul să fie asigurate de mai mulţi DJ cu notorietate naţională şi locală.

În plus, se doreşte ca şi în alte 3 locaţii din municipiul Galaţi să fie organizate petreceri în stradă, aceste puncte de distracţie ar putea fi pe Faleza Superioară - zona Elice, Esplanada din faţa Sălii Sporturilor şi încă o locaţie aleasă de comun acord între organizator şi Primăria Galaţi.

La miezul nopţii nu va lipsi tradiţionalul foc de artificii ce va dura între 6 şi 10 minute, la intensitate maximă.

De altfel, se doreşte ca focurile de artificii să fie trase din trei zone ale Galaţiului: Faleza Superioară - zona Elice, Esplanada din faţa Sălii Sporturilor şi încă o locaţie aleasă de comun acord între organizator şi Primăria Galaţi.

Valoare estimată a petrecerilor în stradă de la Galaţi este de 270.000 lei.


Articole înrudite