Noile minibuze intră pe traseu. Modificări MAJORE în programul de transport public local Recomandat

Miercuri, 27 Noiembrie 2019 14:12
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat astăzi, miercuri, 27 noiembrie 2019, că, duminică, 01 decembrie 2019, vor intra pe trasee noile minibuze, iar pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor transmise de către călători şi de către SC Transurb SA vor exista modificări în programul de transport public local. Potrivit municipalităţii, este vorba despre următoarele trasee:
- Se înfiinţează traseul 37 (str. C. Levaditti - Ţiglina I), asigurat cu 2 minibuze şi o frecvenţă de 30 minute; Traseul: Str. C. Levaditti (aferent bl. Nufăr 5) - str. C. Levaditti - str. Prelungirea Brăilei - str. Brăilei - Ţiglina I/Ţiglina II şi retur. Prima cursă va fi la ora 05.00, iar ultima cursă la ora 22.00 (plecări de la ambele capete de traseu).
- Pe traseele 11 (Micro 13b - Piaţa Centrală) şi 28 (Micro 19 - Bariera Traian) se alocă suplimentar două autobuze.
- Traseul 13 (Piaţa Centrală - Bazinul Nou/Agrogal) - asigurarea traseului cu 2 minibuze, faţă de un singur autobuz care asigură traseul în prezent. Cursele care vor asigura Agrogal vor avea următoarele ore de plecare de la Piaţa Centrală: 06.30, 07.30, 14.00, 15.30 şi 17.00.
- Traseul 15 (Piaţa Centrală - Gara CFR) - asigurarea traseului cu 2 minibuze, faţă de un singur autobuz care asigură traseul în prezent.
- Traseul 16 (Piaţa Centrală - Trecere Bac) - revenirea capătului traseului la Trecere Bac şi asigurarea acestuia cu 2 minibuze, faţă de un singur autobuz care asigură traseul în prezent.
- Traseul 19 (Complex Siret - Grădina Publică) - modificarea timpului unei curse de la 60 de minute la 72 de minute, cu o alocare de 36 de minute atât pe tur cât şi pe retur.
- Traseul 20 (Complex Siret - Gara CFR) - modificarea traseului prin devierea acestuia de la Potcoava de Aur la Piaţa Centrală (str. Traian - str. Basarabiei - str. Mihai Bravu) atât pe tur cât şi pe retur precum şi modificarea timpului unei curse de la 60 de minute la 72 de minute, cu o alocare de 36 de minute pe semicursă.
- Traseul 22 (Micro 40 - Gara CFR) - timpul pentru semicursa dintre Micro 40 şi Gara CFR va fi de 50 de minute, iar timpul pentru semicursa dintre Gara CFR şi Micro 40 va fi de 40 de minute.
- Traseul 25 (Shopping City - Cartier Fileşti) - prelungirea programului de transport până la ora 21 (ultima plecare) şi asigurarea traseului cu 2 minibuze, faţă de un singur autobuz care asigură traseul în prezent.
- Traseul 27 (Cartier Dimitrie Cantemir - Bariera Traian) - scurtarea traseului prin mutarea capătului din Bariera Traian în staţia Centru, cu întoarcere pe str. Gării - str. Nicolae Bălcescu.
- Traseul 29 (Micro 19 - Gara CFR) - modificarea timpului unei curse de la 80 de minute la 90 de minute, cu o alocare de 45 de minute atât pe tur, cât şi pe retur.
- Traseul 35 (Piaţa Centrală - limita municipiului Galaţi/Metro) - asigurarea traseului cu 2 minibuze şi 1 autobuz, faţă de 2 autobuze care asigură traseul în prezent.

Articole similare:
- LOT COMPLET: Toate cele 20 de minibuze noi sunt la Galaţi (FOTO)

- Primele minibuze noi au ajuns la Galaţi. Când intră pe traseu şi ce dotări au (FOTO)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu