19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul şi-a arătat „muşchii” la Cluj
Oţelul şi-a arătat „muşchii” la Cluj

Aşa cum se anticipa, U Cluj şi Oţelul au arătat că ştiu fotbal în duelul direct din cea de-a 20-a etapă a Superligii. Fără Dorinel Munteanu pe bancă şi la acest joc, oţelarii nu s-au pierdut cu firea şi şi-au respectat blazonul de formaţie invincibilă în deplasare în acest sezon. Echipa  gălăţeană şi-a creat prima ocazie în min.8 când lovitura liberă executată de Neagu a fost respinsă în corner de portarul Iliev iar clujenii au replicat abia în min.21 după o combinaţie Nistor -Chipciu, încheiată cu un şut imprecis. Forţată de împrejurări, Oţelul a trebuit să facă două mutări încă din min.23 dar asta nu i-a împiedicat să deschidă scorul peste alte două minute, după o acţiune impetuoasă a lui Maciel, care după ce a pierdut pe drum doi adversari i-a pasat pe tavă lui Alexandru Pop, care a îndeplinit o simplă formalitate şi şi-a trecut în cont cel de-al 9-lea gol din acest sezon. Pe finalul primei reprize, studenţii clujeni s-au trezit la viaţă dar nu au periclitat poarta lui Dur-Bozoancă. Ritmul confruntării a crescut după reluare. Oţelul a făcut un pas înapoi deliberat şi a stat la pândă. Maciel a creat panică în careul gazdelor iar Zhelev s-a făcut remarcat cu un tackling salvator din faţa lui V.Gheorghe. U Cluj a fost periculoasă şi a irosit ocazii bune de egalare prin Câmpanu, Chipciu, Stoica, Ilie dar reduta gălăţeană a rezistat cu brio. U a marcat în min.88 dar reuşita lui Ilie a fost anulată după intervenţia VAR pentru un offside clar care s-a văzut şi cu ochiul liber. Oţelul se întoarce cu trei puncte preţioase de la Cluj şi îşi menţine invincibilitatea în deplasare în acest sezon. Echipa noastră va juca ultimul meci din acest an, vineri 22 decembrie, pe teren propriu, de la ora 17.00 cu lanterna FC Botoşani.

caseta tehnică
U Cluj Napoca -SC Oţelul Galaţi 0-1 (0-1)
stadion Cluj Arena, spectatori: 5000
A marcat: Al.Pop (min.25)

Formaţii:
U Cluj: Iliev - Chipciu, Piţian, Mitrea, Vătăjelu - Simion (min.68 Manu), Grobry(min.59 Fossati) - V.Gheorghe (min.59 Câmpanu), Nistor, Stoica (min.74 Silaghi) - Popa(min.74 Ilie).
Rezerve neutilizate: Gorcea, Miron, Popadiuc, Peteleu. 
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Oţelul: Dur-Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, Silva - Cisotti (min.23 Zivulic), Neagu(min.62 Jardan), Teles - Maciel (min.90 Latouchent), Pop (min.90 Cîrjan), Bodişteanu( min.23 Tănasă)
Rezerve neutilizate: Stoian, Fatai, Yabre, Rus
Antrenor: Dorin Toma.

cartonaşe galbene: Grobry, Simion, Câmpanu, Ilie, Nistor respectiv Al.Pop, Zhelev, Silva

Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenţi: Vasile Marinescu, Ferencz Tunyogi. Arbitru VAR: Cătălin Popa // Asistent VAR: Rareş Vidican

  • Galerie Foto:

Articole înrudite