Tudor Chirilă îi provoacă la dialog pe tinerii din Galaţi

 
Luni, 08 Mai 2017 02:11
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Artistul Tudor Chirilă se va întâlni cu tinerii aflaţi la început de carieră, din Galaţi, pe 8 mai, în cadrul celei de-a doua ediţii din acest an a evenimentului „Cum m-am recrutat? Poveşti cu mine şi despre tine”. Principalele subiecte care vor fi abordate vizează provocările şi satisfacţiile profesionale, motivaţia pentru a-ţi alege o anumită carieră, dar şi rolul talentului, respectiv al efortului constant, în obţinerea parcursului profesional dorit. Manifestarea este organizată de compania CGS România în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.
Evenimentul este dedicat studenţilor aflaţi la început de drum în viaţa profesională, care doresc să afle care sunt provocările, dar şi satisfacţiile unei cariere construite cu răbdare şi determinare, despre cât de lungă şi anevoioasă poate fi calea către succes, cât şi despre oportunităţile pe care tinerii trebuie să le caute în viaţa profesională.
Scopul acestor evenimente este acela de a risipi incertitudinea cu care se confruntă unii dintre studenţi şi de a le oferi orientare şi motivaţie pentru a urma cariera visată. Cele două universităţi implicate în organizarea acestor întâlniri sunt interesate de o integrare cât mai bună a studenţilor pe piaţa muncii şi oferă sprijin şi consiliere viitorilor absolvenţi aflaţi la început de drum.
Întâlnirea cu studenţii este programată la ora 15:00, în Aula Magna a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu