22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un puşti din galeria Oţelului e vedetă la Galaţi. Povestea din spatele pozei virale: „Doamna de istorie m-a învoit”
Un puşti din galeria Oţelului e vedetă la Galaţi. Povestea din spatele pozei virale: „Doamna de istorie m-a învoit”

Profesoara de istorie din Galaţi a dezvăluit povestea din spatele imaginii virale din Liga 1. Un puşti din galeria Oţelului e vedetă la Galaţi. Mesajul său de la meci în care i-a mulţumit doamnei de istorie că l-a învoit de la şcoală ca să meargă pe stadion a devenit viral, notează AntenaSport.
Chiar profesoara de istorie l-a îndrumat să scrie mesajul, care a devenit cunoscut în tot internetul. Adina Guţu are numai cuvinte de laudă la adresa elevului său. „Eu i-am zis să scrie pe o hârtie. Am făcut o glumă, dar am vorbit şi serios să văd dacă într-adevăr se duce la meci. Doar m-a rugat să îl învoiesc 10 minute, să plece mai devreme de finalul orei. I-am zis cu o condiţie, să văd dovada. M-am gândit pentru o secundă că o să ajungă pe reţelele de socializare, dar cine să îi facă poză?! O să mai vedem dacă îi mai dau voie. Anul trecut am fost ultima dată la Oţelul şi mi-a plăcut foarte mult atmosfera. El a fost la oră, nu e ca şi cum l-am învoit toată ora. Am apreciat sinceritatea şi entuziasmul lui. Plus că s-a ţinut de cuvânt. M-a amuzat copios situaţia”, a spus Adina Guţu în exclusivitate pentru AntenaSport, profesoara de istorie care şi-a învoit elevul pentru a merge la meciul Oţelului.
Oţelul e în topul suporterilor din Liga 1 ca prezenţă pe stadion, după FCSB, Craiova lui Rotaru şi Rapid. Între fani sunt şi elevii cuminţi. Doar pe ei îi învoieşte profesoara. „El este un băiat foarte isteţ şi sârguincios, îşi face fişele de lucru, învaţă bine. Nu îmi fac probleme. Eu sunt în primul an la ei la clasă”, a spus Adina Guţu.


Articole înrudite