14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Accident înfiorător la Galați! Bărbat ucis de utilajul pe care îl conducea
VIDEO: Accident înfiorător la Galați! Bărbat ucis de utilajul pe care îl conducea

Accident mortal pe o stradă din Cudalbi. "La data de 30 martie 2024, la ora 20:30, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Cudalbi, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, domiciliat în comuna Cudalbi, în timp ce conducea un tractor agricol fără cabină, pe raza localității de domiciliu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi căzut în șanțul de scurgere a apei pluviale din partea dreaptă a sensului său de mers.
Utilajul agricol a început să se învârte în cerc pe carosabil, iar la scurt când bărbatul care îl conducea ar fi încercat să ajungă la tractor, cel mai probabil cu intenția de a-l redresa, ar fi fost surprins și accidentat grav.
La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul.
De asemenea, tot din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar tractorul agricol nu era înmatriculat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier", transmite IPJ Galați. VIDEO, mai jos! 👇

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite