17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vin sărbatorile, vin! Decoraţiuni montate deja în Galaţi
Vin sărbatorile, vin! Decoraţiuni montate deja în Galaţi

Dacă în 2022 montarea decoraţiunilor de sărbători a început în noiembrie, anul acesta nerăbdarea a fost mare şi brăduţi şi clopoței au apărut deja prin oraş. Zonele care vor lumina, de la Sfântul Andrei şi până la Bobotează, sunt Parcul „Mihai Eminescu”, strada Brăilei, Inelul de Rocadă, Grădina Publică, Spicu - Romarta şi Siderurgiştilor - General.

De lucrări se ocupă asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL, care are contract cu Primăria Galaţi până în noiembrie 2023, poate de aici şi graba. Vorbim de un contract încheiat pe 4 ani, 2019-2023, cu o valoare de 12.738.031,72 lei fără TVA. Luminiţele se vor aprinde la sfârşitul lunii următoare, aproape de Sf. Andrei, sărbătorit la 30 noiembrie.

Reamintim că Primăria Galaţi se pregăteşte să aducă veselie şi culoare în oraş pe perioada sărbătorilor de iarnă. În acest sens a lansat o procedură de achiziţie directă pentru servicii de organizare a festivalului „Feerie de Iarnă” la o valoare estimată de 1.000.000 lei fără TVA, adică 200.000 euro. Detalii în articolul: "Sărbători de 200.000 euro pentru gălăţeni! Evenimente de Sf. Andrei, Crăciun şi Revelion".


Articole înrudite