31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ana Beregoi şi Alina Sorescu, concert cu intrare liberă pe faleză
Ana Beregoi şi Alina Sorescu, concert cu intrare liberă pe faleză

Asociaţia Taticool şi Primăria Municipiului Galaţi organizează, în data de 22 iulie 2023, un eveniment dedicat copiilor şi părinţilor - Picnic Urban în Familie. Acesta se va desfăşura pe faleza Dunării din Galaţi, pe tot parcursul zilei, între orele 10.00 - 20.30.

"Picnic Urban în Familie este o ocazie perfectă pentru familiile din Galaţi să petreacă timp de calitate împreună, într-un mediu relaxant şi plin de bucurie. Participanţii vor avea parte de activităţi interactive, care îi vor ajuta să-şi dezvolte creativitatea şi să se distreze în acelaşi timp.

Atelierele creative şi educative vor oferi copiilor posibilitatea de a explora diverse forme de artă şi meşteşuguri. Vor avea oportunitatea de a învăţa tehnici de origami, de a crea bijuterii din creioane sau de a experimenta cu slime-ul. De asemenea, vor putea să creeze felinare din borcane, dreamcatchere, terarii sau să-şi exprime talentul prin desen, pictură şi colaj. Copiii vor avea ocazia să-şi dezvolte abilităţile artistice şi să se bucure de rezultatele propriilor creaţii.

Pe lângă atelierele creative, vor avea loc spectacole de magie, momente muzicale şi de dans. Artistele Alina Sorescu şi Ana Beregoi vor urca pe scena evenimentului pentru a încânta publicul. De asemenea, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gulliver” din Galaţi va susţine un spectacol special, iar trupa Marili va aduce atmosfera de petrecere pe scena Picnicului Urban în Familie. Pentru a menţine energia la cote maxime şi a-i distra pe cei mici, vor fi prezenţi şi animatori costumaţi în personajele preferate. Copiii de la trupa de dans Estrada Studio au pregatit un show inedit, care va încânta publicul cu o varietate de dansuri captivante şi energice", transmit organizatorii. Intrarea este liberă!


Articole înrudite