Andreea Mantea vine la Galaţi să caute noi concurenţi pentru „Casa iubirii” Recomandat

Marți, 25 Octombrie 2022 13:24
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caravana „Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show. "Caravana „Casa iubirii” pleacă prin ţară în căutarea celor care îşi caută dragostea adevarată! După şapte luni în care celebrul reality show a ţinut milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane cu întâmplări cotidiene emoţionante şi poveşti de dragoste pline de tensiune, echipa emisiunii pleacă prin ţară ca să îi găsească pe acei care au curaj şi inspiraţie să răspundă provocarii celui mai frumos sentiment: iubirea. Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Bucureşti sunt oraşele în care toţi cei care îşi doresc să participe la show-ul televizat sunt invitaţi să vină la casting", transmit organizatorii.

Andreea Mantea, amfitrioana reality-ului, va fi alături de cei care aspiră să ajungă în „Casa iubirii”, cu experienţa sa de viaţă, cu emoţie uriaşă şi cu dorinţa ca toți cei care îi calcă pragul în „Casa iubirii” să rămână cu ceva semnificativ din această călătorie care le poate schimba acestora viaţa. „Mai devreme sau mai târziu vei ajunge să iubeşti cu patimă, pentru că de iubire nu scapă nimeni. Decât să te lovească pe nepregătite, mai bine bate tu la uşa ei. «Casa iubirii» se deschide şi la tine în oraş! Vino să îţi faci noi prieteni, să trăieşti aventura vieţii tale şi să-ţi găseşti marea iubire!”, îi îndeamnă Andreea Mantea pe toţi cei care îşi doresc să participe la show-ul televizat.

Condiţia pentru participarea la casting este ca potenţialii concurenţi să fi împlinit 18 ani şi să-şi dorească să intre într-o competiţie în care tot ceea ce contează e iubirea şi modul în care te raportezi la celălalt. Pe viitorii concurenţi de la „Casa iubirii” îi aşteaptă o experienţă cu totul specială, o competiţie cu ei înşişi în primul rând, la capătul căreia vor exista doar doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrând în posesia premiului de 10.000 de euro. Reamintim că în fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele din fiecare duminică, sunt aleşi de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care au parte atât de recunoaşterea publicului, cât şi de un premiu de 5.000 de lei.

Reality show-ul „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, şi sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi 19:00, pe Kanal D. Mai multe informaţii despre caravana „Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului şi Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesand: kanald.ro.

Castingul se va desfăşura în următoarele oraşe şi zile, după cum urmează: Iaşi: 28-29 octombrie, Hotel International (10:00 - 20:00); Galaţi: 31 octombrie, Hotel Vega (10:00 - 20:00); Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie; Bistriţa: 7 noiembrie; Constanţa: 11-12 noiembrie; Braşov: 17-18 noiembrie; Sibiu: 19-20 noiembrie; Bucureşti: 23-26 noiembrie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu