Căminul pentru Persoane Vârstnice "Sfântul Spiridon" din Galaţi premiat de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale Recomandat

Vineri, 14 Decembrie 2018 16:30
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a organizat joi, 13 decembrie 2018, evenimentul de decernare a diplomelor "100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România". Concursul, demarat pe 06 noiembrie 2018, a fost dedicat furnizorilor publici şi privaţi de servicii sociale din România. În cadrul acestui eveniment, Căminul pentru Persoane Vârstnice "Sf. Spiridon" din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Servicii Publice, din subordinea Primăriei municipiului Galaţi a primit diploma pentru bune practici.
Cu peste 40 de ani de experienţă în domeniu, Căminul pentru Persoane Vârstnice "Sfântul Spiridon" din Galaţi reuşeşte să se menţină drept unul dintre cele mai apreciate cămine din România. Căminul s-a angajat în demersul de creştere a calităţii vieţii seniorilor din Galaţi. În ultimii zece ani au fost realizate investiţii în îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare a clădirii căminului, conform standardelor actuale în domeniu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu