Cel mai important criteriu pentru alegerea pantalonilor casual Recomandat

Vineri, 26 Iulie 2019 13:07
Publicat în Comunitate

Cel mai important criteriu pentru alegerea pantalonilor casual

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unei perechi de pantaloni, fie ea si casual, potrivita tinutelor de zi cu zi, unii barbati sunt pusi in dificultate: necesita timp pentru a merge in magazine fizice de profil, necesita probe, atentie la detalii s.a.m.d. Ce se poate face pentru a evita ca o achizitie care, in mod normal, ar trebui sa provoace bucurie, sa nu fie perceputa o experienta neplacuta?

Specialistii Mahoni.ro considera ca shopping-ul online este o varianta de luat in calcul, spre deosebire de varianta de shopping in magazinele fizice, nefiind obositoare. Este simplu sa se achizitioneze pantaloni casual barbati din mediul online, tinandu-se cont de cateva criterii importante:  constitutie, inaltime si greutate, de dimensiunea taliei si de lungimea piciorului.

Slab sau gras, inalt sau scund, exista o pereche de pantaloni casual care ti se potriveste!

Foarte multi barbati inalti au impresia ca nu pot gasi pantaloni potriviti inaltimii lor. Acelasi lucru se poate spune despre barbatii foarte scunzi, care mereu trebuie sa ajunga la croitor pentru a-si scurta perechea de pantaloni achizitionata. Aceste frustrari nu sunt justificate, pentru ca online isi pot gasi perechea de pantaloni potrivita, din materiale de calitate superioare.

O pereche de pantaloni casual cu talie inalta, spre exemplu, se va potrivi barbatilor cu picioarele mai lungi decat trunchiul. Impresia vizuala pe care o asigura un astfel de model consta in lungimea picioarelor mai mica si trupul alungit, in vederea crearii unei proportii si a unui echilibru. Nu in ultimul rand, pantalonii casual pentru barbati vor da un farmec si o lejeritate aparte oricarei tinute.

Talia joasa este potrivita barbatilor cu picioare mai scurte decat trunchiul, care trebuie sa dea impresia ca sunt mai lungi pentru a crea un balans la nivelul vizual. In aceste tinute pot fi integrate camasile intr-o culoare contrastanta cu cea a pantalonilor, dar si jachetele scurte.

Barbatii cu sezutul plat trebuie sa aleaga o pereche de pantaloni casual care sa le scoata in evidenta alte caracteristici, pantaloni cu croiala dreapta care are rolul de a masca unele imperfectiuni. In cazul unui sezut foarte proeminent, exista cateva solutii din punct de vedere al stilului, in ceea ce priveste alegerea pantalonilor - trebuie sa se evite pantalonii cu pense care ofera o greutate in plus din punct de vedere vizual, pantalonii stramti, foarte colorati, cei mai potriviti fiind pantalonii casual clasici si jeansii.

Alte criterii pentru achizitionarea pantalonilor casual barbati

De regula, achizitionarea unei perechi de pantaloni nu trebuie sa puna probleme barbatilor care doresc sa isi innoiasca garderoba sau sa isi mai schimbe tinutele de zi cu zi. Achizitionarea unei perechi de pantaloni casual trebuie sa fie facuta in primul rand in functie de preferintele cromatice si de marimea potrivita.

Dupa aceea, barbatii trebuie sa se gandeasca foarte bine unde vor folosi pantalonii, in ce context, cum ii vor asorta, cat de des ii vor purta, care sunt articolele vestimentare din garderoba cu care ii vor asorta cel mai des si la alte motive optime pentru care au nevoie sa faca o asemenea achizitie, care se va dovedi o investitie pe termen lung.

Te invitam pe Mahoni.ro pentru cumparaturi online

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu