Darurui pascale oferite de Parohia "Sf. Cuv. Parascheva" din Galaţi semenilor nevoiaşi Recomandat

 
Luni, 25 Aprilie 2022 14:46
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, în săptămâna Sfintelor Pătimiri, Parohia "Sf. Cuv. Parascheva" din municipiul Galaţi a reuşit să sprijine 75 de familii nevoiaşe, unele cu mulţi copii, cu bătrâni singuri şi bolnavi. 

Darurile oferite au constat în alimente neperisabile şi produse pascale, respectiv cozonaci şi pască tradiţională, dar şi produse lactate şi carne. 

De asemenea, parohia gălăţeană a ajuns cu daruri pascale şi la Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil – Galaţi, unde 40 de imigranţi din Siria, Irak, Afganistan, Somalia, Sudan, Libia şi Iordania, cazati în acest Centru au primit cozonaci, ouă şi paine. 

Tot în această săptămână, în cadrul  programul eparhial "Ne înnoim de Sfintele Paşti" parohia a oferit prin preotul paroh Ion Gologan articole vestimentare şi încălţăminte pentru 20 de copii care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse. 

Valoarea totala a ajutoarelor acordate de Parohia "Sf. Cuv. Parascheva" din Galaţi în Săptămâna Mare se ridica la suma de 17.000 lei. 

 

Pr. Rareş Bucur 

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu