24 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: O nouă autospecială a intrat în dotarea Jandarmeriei Galaţi
FOTO: O nouă autospecială a intrat în dotarea Jandarmeriei Galaţi

De acum, jandarmii gălăţeni vor folosi în misiunile executate pe timpul situaţiilor de urgenţă o autospecială pregătită pentru astfel de intervenţii. Vehiculul este prevăzut cu dotări performante, menite a asigura intervenţia rapidă şi eficientă a jandarmilor în cazul unor dezastre naturale, în scopul evaluării acestora, transmiterii mesajelor de informare, precum şi pentru captarea imaginilor din aceste zone.
Faţă de dotările standard pe care le au autovehiculele Jandarmeriei Galaţi, noua autospecială, marca Ssangyong Musso Grand, vine la pachet cu o serie de dotări suplimentare, precum: ecran led pentru afişarea unor mesaje de avertizare a populaţiei, camere cu termoviziune, sistem de remorcare faţă (troliu) şi echipament de comunicare acustică/avertizare la distanţă.
Autovehiculul face parte dintr-un lot de 51 de autospeciale achiziţionate de Jandarmeria Română în cadrul unui proiect finanţat de Banca Mondială, valoarea totală a achiziţiei fiind de 12,88 milioane de lei, transmite Jandarmeria Galaţi. FOTO, mai jos!

Citeşte şi Cătălin Predoiu: «Ministerul Afacerilor Interne este unul din cele mai bine echipate, din punct de vedere logistic, ministere din regiunea noastră europeană!»

  • Galerie Foto:

Articole înrudite