Lacu Sărat, cap de afiş la biletele de tratament pentru pensionari Recomandat

Sâmbătă, 16 Martie 2019 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi îi infomează pe pensionarii gălăţeni că pentru seria I de tratament balnear, din data de 18 martie 2019, Casa Naţională de Pensii Publice a repartizat instituţiei gălăţene un număr total de 115 de bilete de tratament. Seriile de plecare sunt în data de 18 şi 19 martie 2019.

Cele mai multe bilete de tratament alocate sunt pentru tratamentul privind afecţiunile de reumatism. Aici au fost repartizate 105 bilete de tratament, dintre care 74 de bilete pentru staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata pentru această afecţiune sunt Amara (15 bilete), Nicolina (2 bilete), Pucioasa (2 bilete), Sărata Monteoru (8 bilete), 1 Mai (2 bilete) şi Geoagiu Băi (2 bilete). De asemenea, pentru afecţiuni cardio-vasculare, pensionarii gălăţenii pot opta pentru staţiunea Covasna (10 bilete).

Pensionarii gălăţeni care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie din care să rezulte numele staţiunii recomandate pentru efectuarea tratamentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu