17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
"Lex IT snow cu fapte bune - ediția 2022", la Curtea de Apel Galaţi
"Lex IT snow cu fapte bune - ediția 2022", la Curtea de Apel Galaţi

Curtea de Apel Galaţi continuă evenimentul caritabil organizat anul trecut în premieră în colaborare cu Baroul Galaţi şi Asociaţia Avocaţilor din Baroul Galaţi. Este vorba despre festivalul de Crăciun "Lex IT snow cu fapte bune - ediţia 2022", o expoziţie cu vânzare deschisă care se adresează magistraţilor, grefierilor şi tuturor categoriilor profesionale, precum şi familiilor lor.
Fondurile obţinute din vânzarea creaţiilor artistice pot fi, dacă doreşte autorul, donate Fundaţiei "Inimă de copil", care se ocupă de îngrijirea copiilor cu dizabilităţi.
"„Lex IT snow cu fapte bune”, evenimentul inaugurat anul trecut în preajma sărbătorilor de iarnă, a ajuns la a doua ediţie! Asociaţia Avocaţilor din Baroul Galati, în colaborare cu Baroul Galati şi Curtea de Apel Galaţi vă invită, cu emoţie şi bucurie, să ne fiţi alături şi anul acesta, în perioada 05 decembrie 2022 - 5 ianuarie 2023, la manifestările organizate în Sala Paşilor Pierduţi din cadrul Palatului de Justiţie din Galati! Aşa cum v-am obişnuit deja, vă vom aştepta cu bradul împodobit, cu lucrări de arta şi artizanat create de colegii noştri - avocaţi, magistraţi, grefieri, consilieri juridici, cu produse realizate cu dragoste şi talent în atelierul Fundaţiei „Inimă de copil”, dar şi cu o expoziţie de artă cuprinzând lucrări ale artiştilor gălăţeni, dornici să se alăture evenimentului.
Ca şi anul trecut, ne dorim să aducem spiritul sărbătorilor în sufletele noastre şi să donăm toate veniturile obţinute din vânzarea lucrărilor donate de generoşii artişti către Fundaţia „Inimă de copil”, pentru a contribui la schimbarea în bine a destinelor copiilor proveniţi din familii defavorizate! Pe 19 decembrie ne vom delecta cu colindele interpretate de Corala Teatrului Muzical „Nae Leonard” şi, bineînţeles, îl vom primi pe Moş Crăciun, care va aduce daruri pentru cei mici! De asemenea, în premieră, Asociaţia Avocaţilor din Baroul Galaţi va anunţa în cadrul evenimentului numele studentului care va beneficia, în anul ce urmează, de o bursă lunară de studii, oferită prin generozitatea membrilor Asociaţiei! Credem cu tărie că viitorul societăţii depinde de acţiunile fiecăruia dintre noi şi sperăm ca exemplul nostru să fie urmat de cât mai multe organizaţii/instituţii din ţară, pentru a permite fiecărui copil aflat în nevoie să aibă acces la educaţie! Emoţiile adunate anul trecut în timpul primei ediţii „Lex IT snow cu fapte bune” ne-au însoţit întregul an, ne-au hrănit sufletele şi ne dau puterea să continuăm tradiţia, ba chiar să fim şi mai buni anul acesta!
Fiţi alături de noi! Va fi un eveniment de poveste! Pentru donaţii în bani şi lucrări de artă şi artizanat, ne puteţi contacta la Baroul Galaţi (tel. 0236-413.071, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)", a transmis decanul Baroului Galaţi, Av. Cristian Săraru.


Articole înrudite