×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

Neînţelegeri la CJ privind Drumuri şi Poduri

 
Miercuri, 05 Martie 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului a votat în cadrul şedinţei de săptămâna trecută mandatarea lui Avram Trandafir ca reprezentant al CJ în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, urmând ca acesta să desemneze administratorul special al societăţii Drumuri şi Poduri, pe Ionel Borcea.
Cu toate că democrat-liberalul Ion Ştefan i-a propus preşedintelui CJ să scoată de pe ordinea de zi acest proiect deoarece nu deţin momentan suficiente informaţii cu privire la situaţia acestei societăţi, hotărârea a fost supusă votului consilierilor. Proiectul a fost votat cu abţinerea celor de la PDL şi PP-DD, care s-au declarat nemulţumiţi de faptul că Borcea a preluat funcţia de administrator special cu câteva luni în urmă şi abia acum e votată numirea lui.
"O să vedem şi o să cercetăm exact ce s-a întâmplat cu Drumuri şi Poduri. A fost o imensă porcărie - s-a numit un director care a fost prins de către administratorul special că a făcut lucruri care contraziceau legea şi a fost demis. S-au trimis nişte acte pentru organele care se ocupă de cei care fac încălcări de lege iar în rest, din ce înţeleg eu, noi mandatăm un reprezentant în Adunarea Generală. Trebuie să avem un reprezentant. Dacă vă convine persoana, bine. Dacă nu, nu", a explicat Nicolae Bacalbaşa, preşedintele CJ, menţionând că Borcea e energic şi activ şi că nu trebuie să îl piardă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu