Pasarelă pentru pietoni la Spitalul Judeţean

  Magda CONDOS
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul din proiectele viceprimarului Radu Cosca se pare că va prinde viaţă în cadrul şedinţei de Consiliu Local care va avea loc joi, după ce subiectul a fost pus pe tapet în cadrul şedinţei pe comisii care a avut loc marţi după amiază. Atunci s-a readus în discuţie un subiect care nu figura pe ordinea de zi, cel legal de amenajarea unei pasarele pietonale pe bulevardul Brăilei, în zona Spitalului Judeţean. Dacă acum câteva luni s-a vorbit de construirea unui număr de 3 pasarele, nefiind exclusă folosirea fondurilor europene, iată că din cele 3 proiecte de pasarelă pietonală a rămas viabil doar unul, care ar urma să coste 4.021.358 de lei, perioada de realizare fiind de 12 luni.
„Este vorba de cea mai mică dintre cele 3 pasarele pe care eu le-am iniţiat încă de acum câteva luni, la propunerea primarului Marius Stan şi în cadrul şedinţei pe comisii care a avut loc marţi după amiază s-a discutat şi s-a aprobat în principiu construirea pasarelei pietonale de la Spitalul Judeţean, votul pe proiectul de hotărâre urmând să fie dat joi”, ne-a declarat viceprimarul Radu Cosca.
Denumită "Time Gate", pasarela ar forma un tunel sau o „găură de vierme”. Accesul pe pasarelă se va realiza prin scări, iar pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii s-au prevăzut lifturi. Zona unde urmează să fie amplasată pasarela este una corespunzătoare, dacă se ţine cont de traficul existent în zona Spitalului Judeţean Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu