05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Peste 770 de volume noi la Bibliotecă
Peste 770 de volume noi la Bibliotecă

Consiliul Judeţean Galaţi şi Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” pun la dispoziţia cititorilor peste 770 de volume noi, dedicate atât adulţilor, cât şi copiilor şi adolescenţilor.
Biblioteca a făcut o nouă achiziţie de carte, în valoare de 42.247 de lei, cu fonduri asigurate de Consiliul Judeţean Galaţi, în urma căreia au intrat în colecţiile instituţiei nu mai puţin de 774 de volume noi.
Noile cărţi achiziţionate sunt din domeniile solicitate de cititori: literatură beletristică, istorie, drept, medicină, filozofie, politică, religie, dezvoltare personală, psihologie, pedagogie etc.
Cititorii sunt invitaţi să consulte catalogul electronic online al Bibliotecii, la adresa: https://tinread.bvau.ro/opac şi să viziteze secţiile bibliotecii, atât la sediul central, cât şi la cele două filiale, pentru a se bucura de noile apariţii editoriale.
Aceasta este cea de-a doua achiziţie de carte pe care Biblioteca, cu sprijinul Consiliului Judeţean Galaţi, a făcut-o pentru cititorii săi în acest an. Fondurile asigurate de Consiliul Judeţean în 2022 pentru achiziţia de carte şi alte tipuri de documente este de 150.000 de lei. În total, în urma celor două licitaţii, au fost achiziţionate peste 4.200 de volume, informează reprezentanţii Bibliotecii.


Articole înrudite