Premiu de excelenţă pentru APA CANAL Galaţi Recomandat

Joi, 30 Mai 2019 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Societatea APA CANAL S.A. GALAŢI a primit PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU PERFORMANŢELE DEOSEBITE OBŢINUTE ÎN DEZVOLTAREA SECTORULUI DE APĂ CU FONDURI EUROPENE POS MEDIU ŞI POIM în cadrul Conferinţei Naţionale organizată, în perioada 16-17 mai 2019, de Asociaţia Parteneriat pentru Proiecte şi Fonduri Europene şi Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Hidrotehnică.

Evenimentul s-a adresat celor mai relevanţi actori implicaţi în sectorul de alimentare cu apă şi canalizare şi a reprezentat un bun prilej pentru o analiză obiectivă a stadiului accesării finanţării europene disponibile pentru sectorul de apă/apă uzată în exerciţiul financiar 2014-2020, dar şi pentru împărtăşirea experienţelor de bună practică înregistrate până în prezent.

Reamintim că Societatea Apa Canal SA Galaţi are in derulare “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Galaţi, în perioada 2014-2020“, cu o valoare de cca. 180 milioane de euro. Lucrările din cadrul acestui proiect se derulează în perioada 2018-2022 în 37 de localităţi din judeţul Galaţi, cu peste 380 mii de locuitori în total. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

premiu2

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu