×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

Recomandări pentru perioada sărbătorilor

 
Miercuri, 18 Decembrie 2013 02:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Prefecturii Galaţi a participat marţi la o videoconferinţă cu ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, secretarii de stat Cătălin Chiper şi Florea Oprea, în cadrul căreia s-a discutat asigurarea tuturor celor necesare ca românii să nu aibă probleme pe perioada sărbătorilor de iarnă. Radu Stroe a solicitat instituirea unui program prin care să se asigure o permanentă supraveghere a ordinii publice atât în mediul urban cât şi în cel rural, mai ales că vor fi mai multe zile libere în acest an. De asemenea, maxima atenţie a Poliţiei este imperioasă în această perioadă. 

În ceea ce priveşte criminalitatea, secretarul de stat Florea Oprea remarcat, în urma analizelor preliminare, o reducere a acesteia, subliniind că sunt apreciate eforturile forţelor de ordine.

Un aspect demn de luat în seamă a fost menţionat de secretarul de stat Cătălin Chiper, care a rugat organele abilitate să ia măsurile necesare pentru a preveni incendiile şi celelalte probeleme cauzate de sobele cu lemne, instalaţiile cu gaze sau alte surse de căldură pe care oamenii le folosesc pe perioada rece. 

Prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, va fi în oraş pe toată perioada sărbătorilor, pentru a interveni la timp dacă vor apărea probleme. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu