28 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Să nu-l uităm pe Eminescu”: Marele poet naţional, omagiat în parcul din Galaţi care îi poartă numele
„Să nu-l uităm pe Eminescu”: Marele poet naţional, omagiat în parcul din Galaţi care îi poartă numele

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi Consiliul Judeţean Galaţi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, organizează momentul omagial „Să nu-l uităm pe Eminescu” - la 134 de ani de la trecerea în eternitate a marelui poet naţional.
"Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi Consiliul Judeţean Galaţi, alături de Primăria Municipiului Galaţi şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, îi invită pe gălăţeni joi, 15 iunie 2023, la ora 10.00, să aducem împreună un omagiu marelui poet Mihai Eminescu, la 134 de ani de la trecerea sa în eternitate. Evenimentul se va desfăşura la statuia poetului din Parcul Municipal Central din Galaţi şi va începe cu un recital poetic din lirica eminesciană susţinut de scriitori gălăţeni, reprezentanţi ai Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Sud-Est şi ai Societăţii Scriitorilor „C. Negri”, va continua cu un moment poetic susţinut de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 28 Galaţi şi se va încheia cu un moment solemn ce va consta în depunere de flori şi jerbe", transmite Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia”.
Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi Consiliul Judeţean Galaţi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite