22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SALVEAZĂ O VIAŢĂ! Adoptă un prieten de nădejde din padocul Ecosal
SALVEAZĂ O VIAŢĂ! Adoptă un prieten de nădejde din padocul Ecosal

Atunci când vrei să adopţi un animal de companie poţi merge într-un adăpost de animale; aici, într-un spaţiu prietenos vei găsi căţei de toate tipurile, rasele şi vârstele, disponibili pentru adopţie gratuită, ce îşi pot găsi un loc în familia ta.
Adopţia unui animal de companie este un act de responsabilitate, atât din partea unităţii noastre cât şi a persoanei care îl preia. Nu dăm căţei în adopţie către minori sau persoane care nu doresc să se legitimeze şi să ne ofere datele personale şi de contact.
Persoanele care doresc să adopte un căţel din padocul Ecosal pot suna la dispecerat ecarisaj - număr de telefon 0336100154, ori să facă o solicitare scrisă, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. La momentul adopţiei sunt necesare doar o copie a cărţii de identitate, a unei facturi de utilităţi şi o dovadă de venit. Căţeii din adăposturile publice au carnet de sănătate, microcip, sunt deparazitaţi, sterilizaţi şi vaccinaţi.
Dacă nu puteţi adopta un animal de companie şi nu îl puteţi găzdui temporar din diferite motive, vă putem ajuta prin demararea procedurii adopţiei la distanţă, la solicitarea dumneavoastră.
Vino la adăpostul SP Ecosal şi alege un prieten de nădejde, care nu te va trăda niciodată!


Articole înrudite