Staţiile de încărcare a maşinilor electrice de pe Siderurgiştilor sunt "de muzeu" Recomandat

Luni, 11 Aprilie 2022 16:17
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modernizarea axei rutiere str. Siderurgiştilor - str. 1 Decembrie 1918 a avut, printre alte multe lucrări de regenerare urbană cuprinse în proiect, şi înfiinţarea a 5 staţii pentru alimentarea autoturismelor electrice. Numai că, deşi lucrările sunt gata, prizele încă nu funcţionează.

Cititorii noştri ne-au sesizat problema şi susţin că deşi au întrebat primarul, nu primesc niciun răspuns pe această temă.

”De cel puţin 5 luni de zile prizele electrice de pe bulevardul Siderurgiştilor nu sunt funcţionale. S-a reabilitat drumul, s-au montat prizele electrice, dar nu s-a drumul la staţii. Sunt 2 lângă Spitalul de Copii, vreo 2 la sensul giratoriu la General. Primarul a zis că se va drumul în octombrie... şi de atunci nimic. Eu l-am întrebat pe Facebook şi de atunci de nu-mi răspunde la întrebare când îl întreb de staţiile electrice. Pe alte teme îmi răspunde. Pe bulevardele Siderurgiştilor şi 1 Decembrie staţiile electrice sunt doar de muzeu”, ne-a sesizat Ştefan Lungu.

Reporterii Monitorul de Galaţi au solicitat Primăriei municipiului Galaţi un răspuns pe această temă, precum şi data la care se estimează că aceste staţii de încărcare a maşinilor electrice ar putea deveni funcţionale.

”Referitor la solicitarea dumneavoastră vă comunicăm că lucrările la cele 5 staţii pentru alimentarea maşinilor electrice pe străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918 sunt încheiate, iar în momentul de faţă se derulează procedurile legale privind încheierea contractului cu furnizorul de energie electrică. În paralel, facem demersurile şi pentru asigurarea serviciilor de operare, mentenanţă şi gestionare a sistemului de tarifare pentru aceste staţii. În aceste condiţii, estimăm că în cursul lunii mai vor putea fi utilizate cele 5 staţii”, ne-a transmis Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu