Tom Degeţel vine duminică la Teatrul Gulliver Recomandat

Joi, 11 Februarie 2021 12:04
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această duminică, începând cu ora 10:30, spectatorii de toate vârstele sunt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi "Gulliver" cu o aventură plină de farmec, magie, strălucire şi culoare în spectacolul "Tom Degeţel".

„Încântătoarea poveste, înţesată de aventuri şi peripeţii, pusă în scenă de Daniel Stanciu, se remarcă printr-o o montare extrem de vie şi plină de voioşie. Scenografia deosebit de sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa atât de uşor antrenat în dinamismul poveştii. Toate momentele sunt minunat subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Astfel, spectatorii, mici şi mari deopotrivă, păşesc, plini de încântare, în vârtejul captivantelor aventuri ale lui Tom Degeţel“, se arată într-un comunicat al teatrului de păpuşi gălăţean.

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, dar se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Totodată, conducerea teatrului anunţă spectatorii că, având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfăşura cu o capacitate de până la maximum 30% din totalul de locuri disponibile şi că au fost întreprinse toate demersurile necesare şi au fost toate măsurile sanitare pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a tuturor reprezentaţiilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu