27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Top 5 motive pentru a paria la PublicWin
Top 5 motive pentru a paria la PublicWin

PublicWin reprezintă numele unei case de pariuri ce a ajuns să se integreze destul de rapid pe piaţa din România, funcţionând în deplină legalitate datorită licenţei oferite de către Oficiul Naţional al Jocurilor de Nooc în data de 1.08.2017, având o valabilitate de 10 ani, până la 31.07.2027. Pe parcursul acestui articol vom trece în revistă top 5 motive pentru a paria la PublicWin.

Ofertă bogată de pariere

Un prim motiv pentru care merită să pariezi la PublicWin ţine de oferta acestora de pariere. Tocmai de aceea, aceştia vin în întâmpinarea pariorilor cu o ofertă destul de bogată ce constă în număr total de goluri, oaspeţii înscriu, câştigă cel puţin o repriză, GG, GG şi total goluri, pariuri complexe, multi scor, scor corect, handicap asiatic, şi multe, multe alte variante de pariere.

Totodată, şi site-ul se mişcă bine, iar datorită softului prietenos, avem o interfaţă uşor de folosit, astfel că alcătuirea unui bilet nu este deloc grea.

Multe promoţii şi bonusuri

Un alt motiv pentru care merită să pariezi şi să alegi oferta celor de la PublicWin (vezi articolul cum imi fac cont la Publicwin) ţine şi de bonusurile şi promoţiile pe care aceştia le oferă jucătorilor săi, acestea fiind disponibile atât pentru jocurile de noroc, cât şi pentru pariurile sportive sau jocul de loto. O astfel de promoţie ar fi cea a “cotelor mărite”.

Totodată, te poţi bucura şi de alte oferte, precum Happy Hour, ofertele pentru loterii, şi multe, multe alte oferte ce te aşteaptă chiar acum pe website-ul celor de la PublicWin

Aplicaţie mobilă intuitivă şi uşor de folosit

Ca orice casă de pariuri de top, care se respectă, şi PublicWin oferă clienţilor săi o aplicaţie pentru a putea paria mult mai uşor, la orice oră, de absolut oriunde, prin intermediul unui telefon mobil sau a unei tablete.

Aplicaţia este foarte uşor de folosit, intuitivă, iar cu doar câteva atingeri vei putea paria aşa cum îţi doreşti. Totodată, ai la dispoziţie şi transmisii live, astfel încât să poţi urmări evenimentele pe care ai pariat.

Depune şi retrage uşor şi rapid

Acum, la PublicWin poţi să depui şi să retragi foarte uşor, prin nenumărate variante, precum carduril de credit sau de debit marca Visa şi MasterCard, dar şi prin variante precum Skrill, Paysafecard, Neteller. Totodată, poţi depune şi retrage cu ajutorul agenţiilor PublicWin sau prin intermediul tichetelor PublicWin (tichetele doar pentru depunere).

Nu ai taxă de 2% pentru depunere

Un alt motiv pentru care merită să îţi deschizi un cont la cei de la PublicWin ţine şi de depunere. Mai exact, depunerile tale nu vor mai avea acea taxă de reţinere în valoare de 2%.

Astfel, dacă vei face o depunere de 100 de lei, în contul tău vor fi 100 de lei, nu 98 de lei, aşa cum este în cazul majorităţii caselor de pariuri. Acest lucru este valabil şi pentru sume mai mari, de exemplu, de 500 de lei.

Aşadar, datorită a celor 5 motive mai sus prezentate, putem spune fără absolut niciun dubiu, că da, merită să îţi deschizi un cont online la PublicWin.


Articole înrudite