25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Câte cartonașe se dau într-un meci și cum pariezi
Câte cartonașe se dau într-un meci și cum pariezi

Au apărut nenumărate variante de pariuri de-a lungul timpului, de la clasicele pariuri solist, la pariruile pe numărul total de goluri şi până la pariurile ceva mai complexe, respectiv pariurile pe numărul de cornere, numărul de cartonaşe, şi aşa mai departe. Evident, pentru fiecare tip de pariu există mai multe avantaje, cât şi dezavantaje, ca în cazul oricărei modalităţi.

Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol vom trece în revistă mai multe detalii despre pariurile pe cartonase, dar şi câte cartonaşe se dau într-un meci şi cum pariezi, aşa că rămâi aproape.

Tipurile de pariuri pe cartonaşe

Există destul de variante de tipuri de pariuri pe cartonaşe, totul depinzând de la o casă de pariuri la alta, însă, mai jos vom specifica doar cele mai comune astfel de pariuri pe cartonaşe.

Vorbim de numărul total de cartonaşe dintrun meci (sub X cartonaşe, peste X cartonaşe, X cartonaşe). Totodată, vei putea pari şi pe numărul de cartonaşe pe care îl va încasa una din cele două echipe. Alte tipuri de pariuri pe cartonaşe cunoscute sunt: care jucător va primi cartonaş, se va acorda sau nu cartonaş roşu în meci, handicapul pe cartonaşe, dar şi care dintre cele două echipe va avea cel mai mare număr de cartonaşe.

Aşadar, acestea sunt cele mai comune tipuri de pariuri pe cartonaşe pe care pariorii aleg să mizeze.

Cum pariezi pe cartonaşe

Pentru a te putea introduce cumva în lumea pariului pe cartonaşe, trebuie să folosim un exemplu, pentru a te putea familiariza cât mai repede şi mai uşor cu acest tip de pariu.

Dintre toate tipurile de pariuri pe cartonaşe mai sus enumerate, cel mai utilizat ţine de numărul total de cartonaşe dintr-un meci. În cazul în care vei paria la o agenţie online, aşa cum ne aşteptăm, situaţia stă puţin diferit decât în cazul agenţiilor offline.

Să luăm drept exemplu un pariu de peste 8,5 cartonaşe pentru un meci. Pentru ca acest pariu să fie câştigător, nu trebuie să se acorde neapărat 9 cartonaşe, deoarece un cartonaş roşu valorează cât două cartonaşe galbene, iar în cazul în care un jucător va primi 2 cartonaşe galbene pe parcursul unui meci, fiind, deci, eliminat apoi, atunci putem spune că s-au acordat 3 cartonaşe galbene.

Aşadar, dacă vei avea 7 cartonaşe galbene şi un roşu direct, pariul va fi câştigător. În cazul în care vor fi acordate 8 cartonaşe galbene, dintre care un jucător va primi 2 cartonaşe galbene, pariul va fi, de asemenea, câştigător.

Nu putem spune cu exactitate câte cartonaşe se pot acorda într-un meci, deoarece pot exista atât meciuri unde nu se poate acorda niciun cartonaş, dar şi meciuri unde vor exista şi peste 15 cartonaşe pe parcursul a 90 de minute.

De exemplu, într-un meci disputat în Paraguay, dintre Teniente Farina şi Libertad s-au acordat 36 de cartonaşe galbene, doi jucători fiind eliminaţi, meciul ajungând la o bătaie generală.


Articole înrudite