02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Managerii mai multor instituţii publice aflate în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi vor fi reconfirmaţi în funcţie. Conform unor proiecte de hotărâre care vor ajunge pe masa consilierilor judeţeni, nu mai puţin de trei directori ai unor instituţii de cultură din municipiul Galaţi îşi păstrează funcţiile de conducere, până în 2016, ca urmare a rezultatelor obţinute în urma concursurilor destinate postului de manager. De altfel, este bine cunoscut faptul că şefii celor trei instituţii se bucură de sprijinul unor nume influente din USL.
Ilie Zanfir – directorul Bibliotecii „V.A. Urechia”, Dan Basarab Nanu – directorul Muzeului de Artă Vizuală şi Dragoş Cristian Căldăraru – directorul Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” vor rămâne la conducerea instituţiilor de cultură până pe data de 29 februarie 2016, noul mandat al acestora intrând în vigoare pe data de 1 martie 2013.
Complexul Muzeal, cu manager nou
Dacă Biblioteca „V.A. Urechia”, Muzeul de Artă Vizuală şi Muzeul de Istorie îşi păstrează managerii, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii va fi condus de un nou şef. Fostul deputat Emil Strungă va fi învestit în funcţia de manager, în locul Cameliei Moroianu, după ce liberalul a fost declarat câştigător de către Comisia de Evaluare din cadrul Consiliului Judeţului. Ca şi în cazul celor trei, Emil Strungă va fi validat în cadrul şedinţei ordinare a consilierilor judeţeni care va avea loc la sfârşitul lunii. Mandatul acestuia începe, oficial, pe data de 1 martie şi se încheie pe 29 februarie 2016.


Articole înrudite