Telekom Romania majorează preţurile serviciilor Recomandat

 
Joi, 23 Ianuarie 2020 21:01
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Telekom Romania a anunţat că începând cu data 01 martie 2020 va practica noi tarife majorate. ”În contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, se arată în comunicatul de presă al Telekom.  

Astfel, pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie 2020, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat. 

Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.  

Totodată, clienţii companii vor fi informaţi prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice încheiate cu Telekom Romania.  

”Telekom Romania mulţumeşte clienţilor pentru cele aproape opt milioane de contracte retail şi corporate, pentru înţelegerea constrângerilor macroeconomice şi de afaceri care au condus la această decizie. Suntem încrezători că nivelul de calitate a serviciilor furnizate va compensa această ajustare de preţuri”, transmite Telekom.  

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu