22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A fost prins şoferul vinovat de accidentul de la Frumuşita în care un copil de 8 ani a fost rănit (FOTO/VIDEO)
A fost prins şoferul vinovat de accidentul de la Frumuşita în care un copil de 8 ani a fost rănit (FOTO/VIDEO)

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, cu sprijinul unui tehnician specialist din cadrul Serviciului Criminalistic Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, la data de 22 iunie 2023, a fost identificată şi depistată persoana bănuită că a condus autoturismul şi a provocat accidentul rutier, din data de 19.06.2023, în comuna Frumuşiţa, în urma căruia a fost rănit un copil de 8 ani.
Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din satul Fântânele, comuna Scânteieşti, judeţul Galaţi.
Acesta a condus anchetatorii în locul unde a abandonat autoturismul imediat după evenimentul rutier şi a dat detalii complete cu privire la modul de producere al acestuia.
Autovehiculul, care prezintă multe urme de avarii, se afla în mijlocul unei păduri, aflată la aproximativ 10 km distanţă de localitatea Frumuşiţa.
Avariile autoturismului ar fi fost produse din cauza circulaţiei pe un drum de exploatare agricolă, precum şi prin pădurea unde a fost abandonat.
De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în momentul accidentului avea montate plăcuţe de înmatriculare false.
În urma audierilor şi administrării materialului probator în dosarul penal în care se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, poliţiştii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a acestui bărbat, care a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galaţi.
Astăzi, 23 iunie, bărbatul reţinut va fi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

FOTO/VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite