18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident în Galaţi. Fetiţă de 8 ani pe trotinetă lovită de maşină
Accident în Galaţi. Fetiţă de 8 ani pe trotinetă lovită de maşină

O femeie de 29 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Costache Conachi, din oraşul de domiciliu, în dreptul unui bloc, ar fi surprins şi accidentat, la data de 3 iunie 2023, în jurul orei 14:49, o minoră de 8 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, pe trotinetă.
Din cauza ameninţărilor cu acte de violenţă din partea rudelor minorei, conducătoarea auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier, s-a deplasat în parcarea unui market de pe strada Oţelarilor şi a apelat la SNUAU 112, anunţând ceea ce se întâmplase.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Rutier Galaţi, respectiv din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi, pentru efectuarea de verificări şi luarea măsurilor legale care se impun.
Minora a fost preluată şi transportată de un echipaj de la ambulanţă la spital în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.
Conducătoarea auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest accident rutier.


Articole înrudite