19 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
AVARIE! Mii de gălăţeni lăsaţi fără apă (UPDATE)
AVARIE! Mii de gălăţeni lăsaţi fără apă (UPDATE)

UPDATE, 19.30: Avaria pe conducta magistrală Dn800mm din bdul. G. Coşbuc, în zona intersecţiei cu str. A. Vlaicu, a fost remediată în jurul orelor 19.00. S-a reluat alimentarea cu apă a consumatorilor în parametri, a anunţat Apă Canal Galaţi. "Întrucât în zona producerii avariei conducta prezintă un grad de uzură foarte avansat s-a optat pentru adoptarea unei soluţii de urgenţă, provizorii, astfel încât să reuşim alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor într-un interval cât mai scurt de timp. În perioada imediat următoare vom lua măsurile necesare înlocuirii tronsonului de cca. 7 metri conductă magistrală care nu mai prezintă siguranţă în exploatare şi care este expusă în continuare riscului de avariere. Ne cerem scuze încă o dată pentru inconvenientele create consumatorilor afectaţi şi mulţumim pentru înţelegere", a transmis Apă Canal Galaţi.

***

Avarie pe bdul G. Coşbuc, la intersecţia cu str. A. Vlaicu! Personalul Apă Canal Galaţi a fost mobilizat în zonă şi execută operaţiunile specifice pentru remedierea avariei. "Nu putem estima încă un termen de finalizare. În funcţie de evoluţia lucrărilor, vom reveni cu precizări suplimentare", anunţă Apă Canal Galaţi.
Consumatorii afectaţi de oprirea apei potabile:
- Zona Traian Nord - Bariera Traian, delimitată de str. Traian, str. Tunelului, str. Al. Măcelaru, str. Ştefan cel Mare, str. Arcaşilor, Metro, inclusiv Spitalul de Boli Infecţioase;
- Bdul. G. Coşbuc, tronson str. A. Vlaicu - str. Al. Măcelaru;
- Shopping City, bloc Italian Residence, Patinoar.
"Pentru situaţii deosebite, APA CANAL S.A. Galaţi va pune la dispoziţie cisterne cu apă. Cererile pot fi făcute la Dispeceratul societăţii noastre, la numerele de telefon 0236.463294 şi 0236.473380 int.133. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor afectaţi de sistarea apei potabile, mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora şi reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp", transmite Apă Canal Galaţi.


Articole înrudite