14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Costel Fotea, despre transportul elevilor: «Inspectoratul Şcolar Judeţean să-şi facă treaba!»
Costel Fotea, despre transportul elevilor: «Inspectoratul Şcolar Judeţean să-şi facă treaba!»

La începutul săptămânii, Consiliul Judeţean Galaţi a finalizat licitaţia pentru desemnarea operatorilor de transport judeţean de persoane pentru următorii cinci ani. Au fost desemnaţi câştigători pentru toate traseele, conform noilor prevederi legislative.
De precizat că, în acest moment, în ceea ce priveşte transportul elevilor, Consiliul Judeţean are contracte valabile în derulare cu operatorii de transport.
„Vreau ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea şi gălăţenii să ştie că în acest moment avem contracte în derulare cu transportatorii de persoane din judeţul Galaţi. Am finalizat licitaţia pentru desemnarea operatorilor care vor realiza transport judeţean de persoane în următorii cinci ani. De altfel, suntem printre puţinele judeţe din ţară care au finalizat licitaţia şi au desemnat operatori de transport pe toate traseele, conform noilor norme legislative. În concluzie, ca o ultimă completare, în ceea ce priveşte transportul elevilor, Consiliul Judeţean are îndeplinite toate obligaţiile legale, astfel încât rămâne ca Inspectoratul Şcolar Judeţean să-şi facă treaba şi să rezolve cât mai repede eventualele întârzieri întâmpinate în gestionarea acestei situaţii”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.


Articole înrudite