14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Grav accident la Odaia Manaloche. Un bebeluş printre victime
Grav accident la Odaia Manaloche. Un bebeluş printre victime

Accident cu 4 victime, miercuri seară, 13 septembrie 2023, la intersecţia dintre strada Valea Oii cu strada Castanului din satul Odaia Manaloche, comuna Vânători.
Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 47 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Oii, având direcţia de deplasare către satul Vânători, când a ajuns la intersecţia cu strada Castanului, ar fi efectuat viraj la stânga pe această din urmă stradă, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, condus de o femeie, cu vârsta de 28 de ani, care se angajase în depăşirea acestuia.
În urma impactului dintre cele două autovehicule au fost rănite patru persoane, toate aflate în cel de-al doilea autoturism. Este vorba de conducătoarea auto, o altă femeie de 38 de ani, un minor, cu vârsta de 10 ani, şi o minoră, cu vârsta de 9 luni. Victimele au fost preluate şi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.
Conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. *sursa foto: Facebook


Articole înrudite