25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Materiale de construcţii furate în toiul zilei din curtea unui gălăţean
Materiale de construcţii furate în toiul zilei din curtea unui gălăţean

La data de 1 februarie 2024, la ora 13:15, la sediul Secţia 5 Poliţie Galaţi s-a prezentat un bărbat, de 41 de ani, care a reclamat faptul că persoane necunoscute, în data de 31.01.2024, ar fi pătruns în curtea unui imobil aflat în construcţie, situat pe bulevardul George Coşbuc, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcţii.
A fost efectuată cercetarea la faţa locului stabilindu-se că persoane necunoscute, în jurul orei 13:00, ar fi pătruns în curtea imobilului prin escaladarea gardului şi ar fi sustras o roabă, o masă metalică, fier beton, supape de scurgere, cabluri electrice şi de supraveghere, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30.000 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.
În urma activităţilor investigative efectuate de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Galaţi, la data de 7 februarie 2024, a fost identificată persoana bănuită de furtul materialelor de construcţie, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta a fost depistat şi condus la sediul secţiei de poliţie pentru continuarea cercetărilor şi pentru audiere.
După probatoriul administrat în cauza penală, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului, de 40 de ani, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 8 februarie 2024, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
În urma prezentării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi şi la Judecătoria Galaţi a fost dispusă măsura arestării preventive a bărbatului, de 40 de ani, pentru o perioadă de 30 de zile.


Articole înrudite