19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Sâmbătă, Sala Sporturilor devine un Centru al comunităţii, găzduind, pentru prima dată în Galaţi, ceremonia premierii celor 79 de elevi care au obţinut menţiuni şi premii la olimpiadele naţionale şi internaţionale, precum şi a celor 62 de profesori care i-au îndrumat.
De “Ziua Educatorului”, alături de respectul întregii comunităţi şi a încurajărilor pentru continuarea performanţelor la învăţătură, premiile în bani acordate elevilor şi profesorilor eminenţi ajung până la suma de 2.000 de lei, pentru fiecare premiu câştigat la olimpiadele internaţionale.
Sâmbătă după-amiază, Sala Sporturilor găzduieşte nu doar premierea performanţelor la învăţătură ci şi a celor sportive: vor fi premiaţi şi cei mai mici campioni ai clubului de baschet Phoenix Galaţi.
Atmosfera de sărbătoare va fi întregită şi de demonstraţiile a 30 de karatişti juniori, de la Karate Club Galaţi (cu vârste între 6 şi 12 ani) şi de performerii şcolii de dans Fantezia, laureaţi ai competiţiilor naţionale şi internaţionale.
Seara de sâmbătă va continua, în Sala Sporturilor, cu prima competiţie oficială găzduită după aproape 14 ani: meciul de baschet feminin dintre Phoenix Galaţi şi Rapid Bucureşti, contând pentru prima etapă a Ligii Naţionale.
Renovarea Sălii Sporturilor a fost un proiect gestionat de Compania Naţională de Investiţii. Lucrările au început în primăvara anului 2011. Costul a fost de 5,61 milioane de lei, din care contribuţia Primăriei Municipiului Galaţi s-a ridicat la suma de 0,78 milioane lei.


Articole înrudite