24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tineri bătuţi cu bestialitate în faţa unui bloc din Galaţi
Tineri bătuţi cu bestialitate în faţa unui bloc din Galaţi

La data de 21 octombrie 2023, la ora 23:45, Secţia 4 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în faţa unui bloc situat pe strada Henry Coandă, din municipiul Galaţi, are loc un scandal şi ar fi fost agresate fizic două persoane.
Din verificările preliminare efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că la data menţionată, în jurul orei 23:30, în urma unui conflict spontan, doi tineri cu vârstele de 26, respectiv 20 de ani, în timp ce se aflau în faţa blocului respectiv împreună cu alţi prieteni, ar fi fost loviţi cu un obiect contondent în zona capului şi a corpului de un bărbat pe motiv că cei doi ar fi avut o discuţie contradictorie cu soţia acestuia.
În urma agresiunii fizice tânărului de 26 de ani i-au fost provocate mai multe leziuni, iar echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi l-a preluat şi transportat la spital, unde după acordarea îngrijirilor medicale a fost şi examinat medico-legal. Din fişa de constatări preliminare emisă de Serviciul Clinic de Medicină Legală Galaţi a rezultat că pentru leziunile traumatice ce au putut fi produse prin lovire cu un obiect dur sunt necesare 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar în urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţişti a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunii, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din municipiul Galaţi.
În data de 23.10.2023, după probatoriului administrat în cauza penală, faţă de bărbatul, de 37 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 octombrie 2023, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile.


Articole înrudite