24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UPDATE: Unul dintre bătăuşii de pe Brăilei prins la aeroport. Încerca să fugă din ţară (FOTO/VIDEO)
UPDATE: Unul dintre bătăuşii de pe Brăilei prins la aeroport. Încerca să fugă din ţară (FOTO/VIDEO)

*** UPDATE: Control judiciar pentru bătăuşii de pe Brăilei ***

În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost identificate şi depistate şi cele 2 persoane care au participat la altercaţie, fiind vorba, aşa cum s-a precizat şi anterior de doi bărbaţi, cu vârstele de 24 de ani, respectiv 31 de ani (şi nu 20 de ani cum s-a precizat anterior), ambii cu domiciliul în municipiul Galaţi.
Bărbatul cu vârsta de 24 a fost depistat în Aeroportul Otopeni, acesta încercând să părăsească ţară şi să se sustragă cercetărilor, după ce în prealabil a fost contactat şi citat telefonic de organele de cercetare penală, iar acesta a precizat că se va prezenta la sediul secţiei de poliţie, în vederea clarificării situaţiei. Poliţiştii s-au deplasat la aeroport de unde l-au preluat şi condus apoi la sediul Secţiei 2 Poliţie Galaţi.
Bărbatul, cu vârsta de 31 de ani a fost căutat la mai multe adrese pe raza municipiului Galaţi, fără a fi găsit, însă ulterior, acesta s-a prezentat de bună voie la poliţie.
Din cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul, de 31 de ani, ar fi condus autoturismul şi l-ar fi şicanat în trafic pe tânărul, de 20 de ani, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
După audieri şi după administrarea materialului probator în cauza penală în care au fost efectuate cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei bărbaţi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi la Parchetul e pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive.

UPDATE: Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, după audieri, i-a propus pe cei trei pentru arestare preventivă. Se aşteaptă decizia magistraților Judecătoriei Galaţi. Vom reveni!

FOTO, mai jos!

Mai multe despre incident + VIDEO, aici: https://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/galati-bataie-din-gelozie-langa-tribunal.html

  • Galerie Foto:

Articole înrudite