15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Incendiu puternic la Malu Alb
VIDEO: Incendiu puternic la Malu Alb

În cursul acestei zile, Dispeceratul 112 a fost anunţat despre un incendiu de anexă gospodarească în comuna Drăgăneşti, localitatea Malu Alb. S-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Tecuci. Cand au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodăreşti, cu posibilitatea propagării la gospodărie. Au ars două anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de cca. 100 mp. Cauza probabila este incendiul propagat de la o afumătorie improvizată.
Pompierii gălăţeni recomandă celor care au afumători în gospodărie şi le folosesc în această perioadă să respecte următoarele:
- Afumătorile nu trebuie amplasate în apropierea clădirilor, a depozitelor de furaje, în magazii, şoproane etc. sau lângă materiale combustibile.
- Se recomandă ca acestea să fie făcute din cărămidă şi materiale incombustibile.
- Este interzisă folosirea afumătorilor improvizate în podurile clădirilor, prin scoaterea unor cărămizi din coş sau neridicarea zidăriei coşurilor deasupra acoperişului.
- Curăţaţi afumătoarea, astfel încât să evitaţi scurgerea grăsimii de pe preparatele din carne în locurile fierbinţi sau în contact cu sistemul de producere a fumului. VIDEO, mai jos! *sursa video: WhatsApp - Grupul Soferilor

  • Galerie Video:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite