17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Incendiu puternic la Tecuci
VIDEO: Incendiu puternic la Tecuci

Incendiu la Tecuci. Potrivit ISU Galaţi ard două imobile în care există şi societăţi comerciale, magazine etc. Există pericolul de extindere către al treilea imobil. Acţionează mai multe autospeciale ale ISU. "În urmă cu puțin timp, ISU Galați a fost alertat despre un incendiu la două imobile în mun. Tecuci, str. 13 Septembrie nr. 10 cc. str. George Coşbuc. S-au deplasat trei autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Tecuci, o autospecială de la G.I. Ivești și echipajul SMURD", transmite ISU Galaţi. Vom reveni! Imagini, mai jos!

UPDATE: A fost localizat incendiul la una dintre case. A doua casă este plină de mase plastice care vor continua să ardă. Unei doamne de 71 de ani, proprietara unuia dintre magazinele comerciale, i s-a facut rău şi i se acordă îngrijiri medicale la ambulanţa SMURD.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

UPDATE: Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit produs la prelungitoarele dintr-un imobil care a fost distrus în proporție de 100%. A fost de asemenea afectată mansarda unei case în care era amenajat un coafor la parter, magazinul fiind salvat. În cele din urmă, incendiul a afectat în proporție de cca. 30% un imobil în care erau depozitate coroane funerare și sicrie. În total a fost distrusă o suprafață de 600 mp de acoperiș și diverse bunuri din interiorul imobilelor, respectiv electronice și mobilier, potrivit ISU Galați.

  • Galerie Video:
    • Video File:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite