27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A fost anunţată data festivalului Massif 2024
A fost anunţată data festivalului Massif 2024

Massif, cel mai nou şi aşteptat concept de divertisment de la munte din România, îşi va redeschide porţile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Braşov! Cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival de muzică dintr-o staţiune montană vine cu o abordare wild şi cu multe activităţi şi momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracţie şi munte. Organizatorii au început deja pregătirile şi promit să aducă pe pârtiile din staţiune un mix perfect de genuri muzicale, activităţi montane şi entertainment. Ediţia 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Braşov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul şi Estul Europei.

Prima ediţie a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracţiei şi muntelui, în cele 3 zile de show-uri şi concerte live din Poiana Braşov! Peste 100 de artişti români şi internaţionali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei şi la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanţii s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock şi pop. Atât fanii festivalului, cât şi artiştii au fost captivaţi de experienţele trăite la Massif: „E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat MORTEN. „Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experienţa e diferită”, a declarat Dimitri Vegas.

Primele abonamente se pun în vânzare pe 21 noiembrie! Toţi fanii Massif au posibilitatea de a achiziţiona abonamente la un preţ special, înregistrându-se pe platformă şi completând formularul. Toţi cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziţia abonamentului de festival. Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare pe data de 21 noiembrie 2023. Festivalul Massif, organizatorii, împreună cu autorităţile locale, îşi propun să transforme Poiana Braşov în cea mai atractivă staţiune montană destinată tinerilor din Europa şi să o pună pe harta internaţională a evenimentelor de muzică, potrivit unui comunicat al festivalului.


Articole înrudite