29 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Armin van Buuren revine la UNTOLD
Armin van Buuren revine la UNTOLD

Unul dintre cei mai iubiţi artişti din line-up-ul UNTOLD, Armin van Buuren, se întoarce pe scena principală a festivalului, în 2023. Artistul revine la festivalul său de suflet, aşa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relaţia care s-a creat între el şi publicul UNTOLD este unică. Armin van Buuren este unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din povestea UNTOLD şi promite că show-ul lui de pe mainstage va fi unul memorabil.
Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediţie, din 2015. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului UNTOLD. Este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea UNTOLD.
La ediţia aniversară din 2019, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de şapte ore şi jumătate, în exclusivitate pentru UNTOLD, care a debutat cu Imnul României, „Deşteaptă-te Române”. Armin van Buuren i-a avut ca invitaţi speciali pe membrii Orchestra Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.
E unul dintre cei mai dedicaţi oameni de pe scena muzicii electronice, iubeşte România, iar fanii UNTOLD sunt îndrăgostiţi de artistul care a dus live set-ul de festival la nivelul următor.
A intrat în industria muzicală cu o diplomă în avocatură, iar acum este cel mai bine cotat DJ trance în clasamentul oficial DJ Mag Top 100. Are o carieră impresionantă, de peste 21 de ani este headliner la cele mai mari festivaluri din lume, a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria „Cea mai bună piesă dance”, are 12 trofee DJ Awards, 27 premii International Dance Music Awards, un show radio (A State Of Trance) cu peste 45 de milioane de ascultători săptămânal.
Armin van Buuren a fost votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii, a lansat piese care au ajuns pe primul loc în diverse clasamente mondiale, are propriul MasterClass şi este implicat în acţiuni de protecţie a mediului. În decembrie 2019 a fost numit Ambasador Global al organizaţiei WWF, în cadrul campaniei #BeatPlastic. Armin van Buuren a fost recompensat cu „Buma Cultuur Pop Award”, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda şi este şi personajul unei cărţi, „Armin Only”, lansată în 2009 şi scrisă de Coen Bom.
Festivalul UNTOLD va avea loc între 3 şi 6 august 2023, în Cluj-Napoca, transmit organizatorii.

Citeşte şi Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, la UNTOLD 2023


Articole înrudite